QUALITY HOME - Productes a Miquetes

QUALITY HOME - Productes a Miquetes

Venda de Productes a granel. Alimentació - Higiene Personal - Neteja de la Llar - Cosmètica Natural - Complements - Alimentació Vegana. Filosofia Zero Waste.

ECO ROTLLO PAPER HIGIÈNIC

0,70

Descripció del producte

Rotllo de paper higiènic ecològic amb certificat carbó-neutral, cosa que significa que ha estat fabricat amb zero emissions de CO₂, usant exclusivament energia renovable: biomassa i fotovoltaica. Està compost per paper reciclat d'una capa amb tecnologia OnePly®, que fusiona dues capes en una, barrejat amb pasta crua sense blanquejar de boscos sostenibles. Combina una suavitat i resistència extraordinàries amb la sostenibilitat. A més, consta de la certificació Ecolabel i FSC. Biodegradable. Sense blanquejants òptics. Sense clor. Sense colorants. Sense perfums. Vegà. No testat en animals. Composició: Pasta: Pura sense blanquejar. Color: Natural. Gruix: 30 g/m². Capes: 1. Longitud: 60 m. Nombre d'Usos: 545 (110 mm pretallat).

Posa't en contacte amb la botiga per comprar aquest producte:

Productes relacionats

No trobes el producte
que estàs cercant?

Política de privacitat
Utilitzem cookies

Fem servir cookies (pròpies i de tercers) amb diferents finalitats: perquè la web funcioni correctament, per mesurar l’audiència i per oferir-te continguts personalitzats.

Acceptar tot