QUALITY HOME - Productes a Miquetes

QUALITY HOME - Productes a Miquetes

Venda de Productes a granel. Alimentació - Higiene Personal - Neteja de la Llar - Cosmètica Natural - Complements - Alimentació Vegana. Filosofia Zero Waste.

SABÓ D'ALEP (VIATGE)

3,15

Descripció del producte

Sabó d'Alep tradicional genuí de viatge. Sabó d'Alep de 50 g. amb 20% (format viatge) d'oli de llorer elaborat artesanalment seguint la recepta mil·lenària tradicional i natural a base d'oli d'oliva i oli de baies de llorer per la família sabonera siriana Zanabili. Ús: es pot usar per a la higiene diària de mans, cara i cos, així com per al cabell i fins i tot com a sabó d'afaitar. Nodreix, regenera i suavitza la pell. Característiques del sabó d'Alep de viatge: Sabó d'Alep està basat en dues matèries primeres: l'oli d'oliva i l'oli de llorer. Vegà i no conté olis essencials. És 100% natural i biodegradable. Sense tòxics com a colorants, conservants o fragàncies artificials. No danya la pell ni resulta agressiu, sent molt adequat per a la picor de pell, èczema de mans, dermatitis atòpica i dermatitis de contacte irritativa o al·lèrgica. No conté oli de palma.

Posa't en contacte amb la botiga per comprar aquest producte:

Productes relacionats

No trobes el producte
que estàs cercant?

Política de privacitat
Utilitzem cookies

Fem servir cookies (pròpies i de tercers) amb diferents finalitats: perquè la web funcioni correctament, per mesurar l’audiència i per oferir-te continguts personalitzats.

Acceptar tot