QUALITY HOME - Productes a Miquetes

QUALITY HOME - Productes a Miquetes

Venda de Productes a granel. Alimentació - Higiene Personal - Neteja de la Llar - Cosmètica Natural - Complements - Alimentació Vegana. Filosofia Zero Waste.

SABÓ D'ALEP (TRADICIONAL)

7,20

Descripció del producte

Sabó d'Alep tradicional genuí Sabó elaborat artesanalment seguint la recepta mil·lenària tradicional i natural a base d'oli d'oliva i oli de baies de llorer per la família sabonera siriana Zanabili. Ús: Ideal per a la higiene diària de mans, cara i cos, així com per al cabell i fins i tot com a sabó d'afaitar. Nodreix, regenera i suavitza la pell. Aquest sabó d'Alep està basat en dues matèries primeres: l'oli d'oliva i l'oli de llorer. L'oli d'oliva té funcions d'acte-regeneració de la pell. Afavoreix la hidratació i manté la pell llisa i suau. L'oli de baies de llorer té efectes antisèptics i circulatoris. Evita l'acne, la caspa i és antibacterià. Aquest sabó és vegà i no conté olis essencials. És 100% natural. No conté tòxics com a colorants, conservants o fragàncies artificials. No danya la pell ni resulta agressiu, sent molt adequat per a la picor de pell, èczema de mans, dermatitis atòpica i dermatitis de contacte irritativa o al·lèrgica. No conté oli de palma. És biodegradable i molt durador. Ve sense embolcall amb una etiqueta de paper. Els nostres consells per a triar el sabó d'Alep adequat pera a cada tipus de pell: La família Zanabili ha compartit amb nosaltres els seus consells per a triar el sabó d'Alep que millor s'ajusti a cada tipus de pell: com més percentatge d'oli de baies de llorer contingui el sabó, més antisèptic i antibacterià serà. Sabó d'Alep amb 5% d'oli de baies de llorer: abunda més l'oli d'oliva pel que està indicat per a pells seques que necessiten hidratació. Sabó d'Alep amb 20% d'oli de baies de llorer: ideal per a pells mixtes i per a l'afaitat. Sabó d'Alep amb 40% d'oli de baies de llorer: recomanat per a pells grasses amb tendències a tenir acne, que tinguin psoriasi o dermatitis seborreica. A causa del conflicte que assola Síria des de 2011, la família es va veure obligada a començar a fabricar a Turquia.

Posa't en contacte amb la botiga per comprar aquest producte:

Productes relacionats

No trobes el producte
que estàs cercant?

Política de privacitat
Utilitzem cookies

Fem servir cookies (pròpies i de tercers) amb diferents finalitats: perquè la web funcioni correctament, per mesurar l’audiència i per oferir-te continguts personalitzats.

Acceptar tot