El transportista de Compraprop repartirà a domicili els dimarts i divendres, de 17 a 21h. Consulta els comerços amb transport gratuït si vius a la Riera de Caldes
TALLERDECREACIÓ94

TALLERDECREACIÓ94

https://www.tallerdecreacio94.cat/

Inspirant-nos en pedagogies com Montessori, Pickler, Waldorf, fem materials per estimular l'activitat creativa i sensorial de l'infant.

TALLERDECREACIÓ94 - Informació i contacte

A tallerdecreació94, conscients de la importància del joc durant la infància, estem creant elements d’experimentació per tal d’estimular l’activitat creativa i sensorial de l’infant: el tacte, el moviment, l’equilibri...

Els materials que us presentem estan dissenyats tenint en compte els consells del nostre equip de mestres i educadors professionals en actiu, que basant-se en la seva experiència amb els infants, els valoren i ens apropen més a les seves necessitats i motivacions d’aprenentatge.

Cercant la senzillesa i harmonia de les formes, realitzats artesanalment, a partir de matèries primeres naturals, de fusta i coto, cuidem la qualitat de les textures, la riquesa sensorial i la facilitat de manipulació.

Els nostres materials de joc, al estar elaborats a mà, porten en si mateixos quelcom especial que els infants poden percebre; no són objectes qualsevols, doncs porten la intenció i l'energia que ha posat en ells la persona que els ha fet. Cada peça es única i diferent de les altres.


Contacta amb TALLERDECREACIÓ94

No trobes el producte
que estàs cercant?

Política de privacitat
Utilitzem cookies

Fem servir cookies (pròpies i de tercers) amb diferents finalitats: perquè la web funcioni correctament, per mesurar l’audiència i per oferir-te continguts personalitzats.

Acceptar tot