QUALITY HOME - Productes a Miquetes

QUALITY HOME - Productes a Miquetes

Venda de Productes a granel. Alimentació - Higiene Personal - Neteja de la Llar - Cosmètica Natural - Complements - Alimentació Vegana. Filosofia Zero Waste.

SABÓ SÒLID OLI D'ARGÀNIA

5,80

Descripció del producte

L'oli d'argània és un oli vegetal molt reconegut per les seves propietats hidratants i protectores de la pell. Ús: És un gran aliat per a les pells que necessiten extra hidratació. Gràcies a l'oli d'oliva i d'argània és molt nutritiu i hidratant. Condeix fins a 4 vegades més que una ampolla de gel. És 100% natural. No conté tòxics com a colorants, conservants o fragàncies artificials, i està elaborat amb oli d'oliva de qualitat superior obtingut mitjançant procediments mecànics i d'argània. No conté oli de palma ni olis essencials. És biodegradable i vegà. No ha estat testat en animals. Està fabricat de manera artesanal a Espanya. Cada peça és única. Ve en una capseta de cartó amb un mínim del 80% de fibres reciclades. Ingredients: oli d'oliva, aigua, hidròxid de sodi, oli d'argània. Inci: olea europea oil, aqua, argania spinosa oil, sodium hydroxide. Dimensions: 9 x 5 cm. 120 a 140 g. en ser artesanal el seu pes pot variar lleugerament.

Posa't en contacte amb la botiga per comprar aquest producte:

Productes relacionats

No trobes el producte
que estàs cercant?

Política de privacitat
Utilitzem cookies

Fem servir cookies (pròpies i de tercers) amb diferents finalitats: perquè la web funcioni correctament, per mesurar l’audiència i per oferir-te continguts personalitzats.

Acceptar tot