QUALITY HOME - Productes a Miquetes

QUALITY HOME - Productes a Miquetes

Venda de Productes a granel. Alimentació - Higiene Personal - Neteja de la Llar - Cosmètica Natural - Complements - Alimentació Vegana. Filosofia Zero Waste.

HELLO FUAH! VEGÀ (FOIE GRAS VEGÀ)

9,50

Descripció del producte

Producte exclusiu de recollida en botiga. L'aspecte i color del Fuah de Hello Plant impacta. Té 2 colors, un groc (greix superior) i un altre color rosaci inferior. Fa olor de Foie Grass. Una olor delicada i compensada amb notes endolcides i un final a cognac molt subtil. Respecte al seu sabor, igual que l'olor té un sabor molt delicat, sedós, compensat, amb notes endolcides i un final a cognac molt subtil. Respecte a la seva textura, impressiona cada vegada que ho proves. És sedosa, ferma, refinada, amb molta classe i untuosa. Et transportarà a la textura del Foie gras d'origen animal. Ingredients: aigua, anacards, oli de coco, farina de llenties grogues, fècula de patata, sal, aromes naturals, cúrcuma, armagnac, sacarosa, espècies, oli de gira-sol i extracte de remolatxa. Valors nutricionals per 100 g: Calories: 498 kcal, Grasses: 40 g, de les quals saturades: 28 g, Hidrats de carboni: 8 g, dels quals sucres: 1,8 g, Fibra alimentària:1 g, Proteïnes: 7 g, Sal 1 g. Conservació: El Foie gras de Hello Plant, té una capacitat de conservació en refrigerat (entre 4 °C i 8 °C) de 120 dies. Consum: Perquè les propietats organolèptiques del Foie gras no es vegin alterades, es recomana consumir preferentment després d'obrir-lo, en un màxim de 5 dies. Sempre guardant-ho en refrigerat (entre 4 °C i 8 °C).

Posa't en contacte amb la botiga per comprar aquest producte:

Productes relacionats

No trobes el producte
que estàs cercant?

Política de privacitat
Utilitzem cookies

Fem servir cookies (pròpies i de tercers) amb diferents finalitats: perquè la web funcioni correctament, per mesurar l’audiència i per oferir-te continguts personalitzats.

Acceptar tot