QUALITY HOME - Productes a Miquetes

QUALITY HOME - Productes a Miquetes

Venda de Productes a granel. Alimentació - Higiene Personal - Neteja de la Llar - Cosmètica Natural - Complements - Alimentació Vegana. Filosofia Zero Waste.

VIOLIFE RODANXES YORK VEGÀ

3,50

Descripció del producte

Producte exclusiu de recollida en botiga. Rodanxes veganes sabor pernil és una alternativa vegana a les rodanxes d'origen animal, amb deliciós sabor per als teus entrepans o sandvitxos, sense conservants, sense soja, apta per a tothom! Ingredients: Preparat Alimentós A base d'Oli de Coco. Aigua, Oli De Coco (20%), Midó, Midó Modificat*, Proteïna de Llenties, Proteïna de Pèsol, Sal Marina, Dextrosa, Fibres d'Arrel de Xicoira, Espesants: Metilcelulosa, Alginat Sòdic, Goma de Konjac, Carragenano, Goma Xantana; Aromes, Fibres Cítriques; Concentrat de Rave, Poma i Grosella Negra, Suc de Remolatxa, Rave i Tomàquet; Salsa de Blat de moro (Midó Conreat, Sal), Farina d'Arròs, Vitamina B12. *No Confondre amb OMG, No Està Modificat Genèticament.

Posa't en contacte amb la botiga per comprar aquest producte:

Productes relacionats

No trobes el producte
que estàs cercant?

Política de privacitat
Utilitzem cookies

Fem servir cookies (pròpies i de tercers) amb diferents finalitats: perquè la web funcioni correctament, per mesurar l’audiència i per oferir-te continguts personalitzats.

Acceptar tot