Fradera Mobles

Fradera Mobles

https://www.fraderamobles.com/

Fradera Mobles és una empresa familiar dedicada a oferir assessorament i tota mena de solucions per a la llar.

Fradera Mobles - Informació i contacte

Tot i començar amb la nostra activitat durant la década de 1940, va ser l’any 1971 quan ens vam establir a la nostra ubicació actual a la Plaça Nova de Santa Perpètua de Mogoda.

Els nostres serveis sempre han girat entorn la fusteria i venda de mobles. Amb el pas del temps, hem anat ampliant els nostres serveis per tal d’oferir solucions a mida per a qualsevol necessitat en l’àmbit de la llar.

Durant més de 50 anys, hem proporcionat als nostres clients un assessorament proper i personalitzat. Comptant amb excel·lents professionals en tots els sectors, oferim resultats a l’alçada de la confiança que els nostres clients dipositen en nosaltres.

Des de mobiliari a mida per a qualsevol estança de la casa fins a una reforma integral, passant per la instal·lació de portes, finestres, parquet… Qualsevol necessitat que tinguis a la teva llar o empresa, a Fradera Mobles la podem solucionar. En aquest enllaç pots veure el llistat dels nostres serveis i productes.

El que més ens agrada és veure la satisfacció dels nostres clients quan veuen el resultat i la qualitat dels treballs realitzats. Centenars de clients satisfets i que confien en nosaltres son la nostra millor carta de presentació.

Si necessites qualsevol solució per a la teva llar, empresa o comerç o si precises de qualsevol mena d’assessorament, contacta amb nosaltres o vine a visitar-nos a la botiga i estarem encantats de poder-te ajudar.


Contacta amb Fradera Mobles

No trobes el producte
que estàs cercant?

Política de privacitat
Utilitzem cookies

Fem servir cookies (pròpies i de tercers) amb diferents finalitats: perquè la web funcioni correctament, per mesurar l’audiència i per oferir-te continguts personalitzats.

Acceptar tot