QUALITY HOME - Productes a Miquetes

QUALITY HOME - Productes a Miquetes

Venda de Productes a granel. Alimentació - Higiene Personal - Neteja de la Llar - Cosmètica Natural - Complements - Alimentació Vegana. Filosofia Zero Waste.

XUFLES

6,90 €/kg

Descripció del producte

Característiques: La xufla és una rica font de nutrients entre els quals destaquen les vitamines C i E i minerals com el fòsfor, el magnesi, el potassi, el calci i el ferro. A més, conté midó, greixos insaturats, proteïnes i uns enzims que faciliten la digestió. La xufla té un alt contingut en fibra que ajuda a l'organisme prevenint el restrenyiment i ajuda al manteniment del pes, posseeix propietats beneficioses per al cor, és una font incomparable de magnesi, ajuda a controlar la pressió arterial, prevé el càncer i les malalties cardiovasculars i ajuda a controlar la diabetis. Al·lergògens: pot contenir traces de cereals amb glútens: (blat, sègol, ordi, civada, espelta, kamut o les seves varietats híbrides) i productes derivats; traces de fruita seca (ametlles, avellanes, nous, anacards, festucs, macadàmies) i productes derivats.

Posa't en contacte amb la botiga per comprar aquest producte:

Productes relacionats

No trobes el producte
que estàs cercant?

Política de privacitat
Utilitzem cookies

Fem servir cookies (pròpies i de tercers) amb diferents finalitats: perquè la web funcioni correctament, per mesurar l’audiència i per oferir-te continguts personalitzats.

Acceptar tot