QUALITY HOME - Productes a Miquetes

QUALITY HOME - Productes a Miquetes

Venda de Productes a granel. Alimentació - Higiene Personal - Neteja de la Llar - Cosmètica Natural - Complements - Alimentació Vegana. Filosofia Zero Waste.

SET DE COBERTS ECOLÒGICS (BANBÚ)

13,50

Descripció del producte

Els coberts del set Banbú són tot terreny, molt resistents, lleugers i tan suaus al tacte que no et semblarà fusta. Per les característiques d'aquest material i pel seu suau poliment, aquests coberts NO et donaran una sensació aspra, NI et provocaran dentera. A més, el seu extraordinari acabat també fa que la seva neteja sigui molt fàcil i còmoda, sent una opció totalment higiènica. Abans del seu primer ús: es recomana realitzar una neteja prèvia al seu primer ús amb aigua i sabó. Manteniment: per les característiques i acabat del bambú, així com la bona rentada del cotó, el manteniment i cura del set és molt senzill. Recomanem: rentar els coberts amb aigua i sabó després de cada ús, sense emprar fregalls molt agressius. Assecar amb un drap o deixar assecar en una superfície seca, abans de guardar-los. No recomanem guardar-los en recipients hermètics que impedeixin la seva ventilació. Rentar l'estoig en aigua freda, a mà o en la rentadora, doncs en ser 100% cotó natural pot encongir i /o deformar-se. Vida útil: gràcies a la resistència d'aquest material, els coberts de bambú són molt duradors i segurs, ja que no es trenquen, no es desgasten ni es ratllen amb facilitat. Gràcies al seu estoig de cotó natural i als seus compartiments, podràs portar els coberts còmodament on vulguis, sense que caiguin ni es perdin, de la forma més neta i pràctica. Si segueixes els nostres consells de cures, et duraran molt temps. Inclou un kit complet i transportable que incorpora: Cullera, forquilla, ganivet, dos escuradents, palleta i netejador.

Posa't en contacte amb la botiga per comprar aquest producte:

Productes relacionats

No trobes el producte
que estàs cercant?

Política de privacitat
Utilitzem cookies

Fem servir cookies (pròpies i de tercers) amb diferents finalitats: perquè la web funcioni correctament, per mesurar l’audiència i per oferir-te continguts personalitzats.

Acceptar tot