QUALITY HOME - Productes a Miquetes

QUALITY HOME - Productes a Miquetes

Venda de Productes a granel. Alimentació - Higiene Personal - Neteja de la Llar - Cosmètica Natural - Complements - Alimentació Vegana. Filosofia Zero Waste.

SABÓ SÒLID MARSELLA (400g.)

5,50

Descripció del producte

Característiques del sabó de Marsella: Composició: Sodium Olivate, Aqua (Water), Sodium Chloride, Sodium Hydroxide. La fórmula més natural i senzilla en el mercat. Exclusivament formulat amb oli d'Oliva: no porta oli de palma, ni perfums, ni colorants ni conservants. És hipoalergènic. És molt durador, econòmic i multi ús. És biodegradable, vegà i no testat en animals pel que respecta la naturalesa i tots els éssers vius. Fabricat a Marsella a França per Le Sérail, una de les 4 úniques marques que fabrica el sabó de Marsella de manera tradicional. En ser totalment artesanal, pot venir una mica abonyegat o/i amb una capa de "pols" blanca que prové de l'evaporació de l'aigua salina que s'usa en la seva fabricació. Per a eliminar la capa de residus d'aigua salina, n'hi ha prou amb aclarir la galleda de sabó amb aigua freda. Dimensions i altres característiques: Aquest sabó existeix en diverses grandàries. Galleda de 100 g.: 5x5 cm. Galleda de 400 g.: 8x8 cm. Galleda de 600 g.: 9x9 cm. Avís: el pes de les galledes de 400 i 600 g. és el pes del sabó abans de l'assecat. És possible que perdi part del pes anunciat (en general 50-80g.) al llarg de l'assecat.

Posa't en contacte amb la botiga per comprar aquest producte:

Productes relacionats

No trobes el producte
que estàs cercant?

Política de privacitat
Utilitzem cookies

Fem servir cookies (pròpies i de tercers) amb diferents finalitats: perquè la web funcioni correctament, per mesurar l’audiència i per oferir-te continguts personalitzats.

Acceptar tot