QUALITY HOME - Productes a Miquetes

QUALITY HOME - Productes a Miquetes

Venda de Productes a granel. Alimentació - Higiene Personal - Neteja de la Llar - Cosmètica Natural - Complements - Alimentació Vegana. Filosofia Zero Waste.

OLI DE SÈSAM NATURY (50ml.)

4,00

Descripció del producte

Encara que on és realment conegut és en la gastronomia asiàtica, del sèsam s'extreu un oli que pot ser el nostre major aliat en el que refereix a cura de la pell. És un dels ingredients més utilitzats en la cosmètica coreana per a elaborar productes per a la cura de la pell i el cabell. Igual que succeeix amb altres olis naturals, l'oli de sèsam és un remei natural que s'utilitza des de fa centenars d'anys, en molts pobles d'Àsia. L'oli de sèsam s'utilitza en moltes ocasions com a netejador facial, exfoliant i hidratant. A més de tot això, també es pot utilitzar per a combatre l'acne o les taques lleus que apareixen en la pell. Una bona manera d'incloure l'oli de sèsam en la nostra rutina diària és mitjançant el seu ús com a oli desmaquillant. És un netejador ideal per a mantenir la pell hidratada, neta i, a més, controlant la producció de seu, per la qual cosa és molt recomanable per a pells mixtes.

Posa't en contacte amb la botiga per comprar aquest producte:

Productes relacionats

No trobes el producte
que estàs cercant?

Política de privacitat
Utilitzem cookies

Fem servir cookies (pròpies i de tercers) amb diferents finalitats: perquè la web funcioni correctament, per mesurar l’audiència i per oferir-te continguts personalitzats.

Acceptar tot