QUALITY HOME - Productes a Miquetes

QUALITY HOME - Productes a Miquetes

Venda de Productes a granel. Alimentació - Higiene Personal - Neteja de la Llar - Cosmètica Natural - Complements - Alimentació Vegana. Filosofia Zero Waste.

OLI DE BAOBAB NATURY (50ml.)

7,00

Descripció del producte

Aquest oli prové de l'arbre Baobab, originari d'Àfrica occidental. Les seves llavors contenen unes substàncies riquíssimes en vitamines, raó per la qual són molt apreciades en la indústria cosmètica. L'Oli de Baobab és excel·lent per a lluitar contra l'oxidació cel·lular, ajudant a combatre l'envelliment degut, principalment, a aquesta enorme càrrega de vitamines i de minerals que conté. Encara que tots els tipus de pells poden treure-li molt partit, la realitat és que les pells seques i les pells sensibles trobaran molts més beneficis. Puc utilitzar oli de Baobab en el meu cabell? Per descomptat que sí. Un dels beneficis més importants d'aquest oli, és que posseeix una potent acció reparadora, fent-lo ideal per a les puntes obertes.

Posa't en contacte amb la botiga per comprar aquest producte:

Productes relacionats

No trobes el producte
que estàs cercant?

Política de privacitat
Utilitzem cookies

Fem servir cookies (pròpies i de tercers) amb diferents finalitats: perquè la web funcioni correctament, per mesurar l’audiència i per oferir-te continguts personalitzats.

Acceptar tot