QUALITY HOME - Productes a Miquetes

QUALITY HOME - Productes a Miquetes

Venda de Productes a granel. Alimentació - Higiene Personal - Neteja de la Llar - Cosmètica Natural - Complements - Alimentació Vegana. Filosofia Zero Waste.

LA CARLETA FORM ATGE VEGÀ BLAU

12,50

Descripció del producte

Producte exclusiu de recollida en botiga. La millor alternativa al form atge blau que trobaràs. Un sabor únic i inigualable amb mes d'un mes de curació, que deixa a tothom sorprès. Si busques substitució vegetal del form atge blau, aquesta és la millor alternativa. Sabor més intens i especial. Ingredients: Anacards (Origen Vietnam) (67%), aigua, oli de coco, sal, penicillium roqueforti i ferments. Informació nutricional per 100g: Calories 453 kcal, Grasses 37g., de les quals saturades 8.5g., Hidrats de carboni 13.4g. dels quals sucres 5.4g., Proteïnes 15.4g., Fibra 2.5g., Sal 1.88g. Conservar en frigorífic entre 2º-8ºC. Una vegada obert pot disminuir el seu pes i augmentar el seu sabor.

Posa't en contacte amb la botiga per comprar aquest producte:

Productes relacionats

No trobes el producte
que estàs cercant?

Política de privacitat
Utilitzem cookies

Fem servir cookies (pròpies i de tercers) amb diferents finalitats: perquè la web funcioni correctament, per mesurar l’audiència i per oferir-te continguts personalitzats.

Acceptar tot