QUALITY HOME - Productes a Miquetes

QUALITY HOME - Productes a Miquetes

Venda de Productes a granel. Alimentació - Higiene Personal - Neteja de la Llar - Cosmètica Natural - Complements - Alimentació Vegana. Filosofia Zero Waste.

ANTIMOSQUITS (DELMONTSENY)

10,00

Descripció del producte

És una formulació amb una base de tintura de gerani i camamilla amb àloe. Això ajuda a mantenir allunyats els mosquits i evita les seves picades. Aplicació: Agiteu abans del seu ús. Es polvoritza en el palmell de la mà abans d’estendre’s a la cara (eviteu els ulls, el nas i la boca) o polvoritzeu directament sobre la pell exposada: braços, cames... Es pot renovar l’aplicació del producte respectant un interval d’una hora entre aplicació i aplicació. Ingredients: alcohol, gerani, camamilla, oli essencial de l'arbre del te, oli essencial d'eucaliptus, oli essencial de citronela, oli essencial de llimona, oli essencial de gerani, oli essencial de lavanda. Productes d'agricultura ecològica. Planta recol·lectada al Montseny. Altres informacions: Ús extern. Conté alcohol. Mantingueu-la en un lloc fresc i protegit de la llum directa del sol. Envàs de 100ml.

Posa't en contacte amb la botiga per comprar aquest producte:

Productes relacionats

No trobes el producte
que estàs cercant?

Política de privacitat
Utilitzem cookies

Fem servir cookies (pròpies i de tercers) amb diferents finalitats: perquè la web funcioni correctament, per mesurar l’audiència i per oferir-te continguts personalitzats.

Acceptar tot