QUALITY HOME- Productes a Miquetes

QUALITY HOME- Productes a Miquetes

Venda de Productes a granel Alimentació - Neteja de la LLar - Higiene Personal - Cosmetica Natural - Complements. - Filosofia Zero Waste

ANTIMOSQUITS

10,00

Descripció del producte

És una formulació amb una base de tintura de gerani i camamilla amb àloe. Això ajuda a mantenir allunyats els mosquits i evita les seves picades. APLICACIÓ Agiteu abans del seu ús. Es polvoritza en el palmell de la mà abans d’estendre’s a la cara (eviteu els ulls, el nas i la boca) o polvoritzeu directament sobre la pell exposada: braços, cames... Es pot renovar l’aplicació del producte respectant un interval d’una hora entre aplicació i aplicació. INGREDIENTS Alcohol* Gerani** Camamilla** Oli essencial de l'arbre del te* Oli essencial d'eucaliptus* Oli essencial de citronela* Oli essencial de llimona* Oli essencial de gerani* Oli essencial de lavanda* *productes d'agricultura ecològica **planta recol·lectada al Montseny. ALTRES INFORMACIONS Ús extern. Conté alcohol. Mantingueu-la en un lloc fresc i protegit de la llum directa del sol. Envàs de 100ml.

Afegir a la cistella

Productes relacionats

No trobes el producte
que estàs cercant?

Política de privacitat
Utilitzem cookies

Fem servir cookies (pròpies i de tercers) amb diferents finalitats: perquè la web funcioni correctament, per mesurar l’audiència i per oferir-te continguts personalitzats.

Acceptar tot