Com vendre

Formar part de compraprop.rieradecaldes.com és molt senzill i t’ajudarà a obrir el teu negoci al món digital.

Com crear la teva botiga

  1. Dóna d’alta el teu negoci: ho podràs fer a través d’aquest enllaç.
  2. Un cop dins la plataforma, en el teu perfil, podràs acabar d’omplir les dades del teu negoci: imatges, descripció, horaris, telèfon, e-mail, whatsapp, xarxes socials etc… Procura donar tanta informació com et sigui possible, els teus clients t’ho agrairan!
  3. Intenta utilitzar fotos de qualitat. Descarrega’t aquí la guía amb mides i consells per tal que la teva botiga llueixi com cal.
  4. Escull quin tipus d’entrega voldràs oferir als teus clients: recollida al punt de venda o entrega a domicili, i les franges horàries de preparació de comanda i d’entrega de la compra.
  5. Selecciona els mètodes de pagament: voldràs que els teus clients et paguin amb Bizum, targeta de crèdit o en el mateix moment d’entregar la comanda?
  6. Podràs sel·leccionar un o diversos mètodes. Et recomanem que facilitis al màxim d’opcions possibles als teus clients.
  7. Puja els teus productes a la plataforma: ho podràs fer individualment o a partir d’un arxiu csv que et pots descarregar aquí. Omple totes les dades, descripcions i preus.
  8. En cas de fer la pujada a partir de l’arxiu csv, hauràs de fer una validació final i pujar les imatges de manera individual.
  9. Tens dubtes? Consulta les FAQs o posa’t en contacte amb nosaltres.
Política de privacitat
Utilitzem cookies

Fem servir cookies (pròpies i de tercers) amb diferents finalitats: perquè la web funcioni correctament, per mesurar l’audiència i per oferir-te continguts personalitzats.

Acceptar tot